KITA JAGA ISLAM ALLAH AKAN JAGA KITA

ISLAM DAH AJAR TAPI KITA YANG KURANG AJAR


Rabu, 1 Julai 2009

Memang bangang kalau betul...


Tak pandai dan tak cerdik sobab apo? sobabnyo mudah ego! DAP nih jenis berlagak sikit kalau hak orang lain tibai semacam tapi kalau bab dio mengelabah.
Kito bagi diorang peluang sokong dan naikkan sebagai pemimpin tapi bodoh ruponyo hal babi pun nak kecoh sampai sanggup gadaikan perjuangan.


DAP tolong la cermin muko dulu nak jadi pemimpin nih bukan buleh main suko suko, asik pikir bangso kaupunyo kohondak macam mano nak memerintah.


Kit Siang bagi sekolah sikit pado DAP kodah jangan melatah, nampak bona gilo babi kalau buek macam tu maluuuuuu penyokong PR.

1 ulasan:

  1. esok sttle la tu.... anwar bgs jd org pengantara...

    kah! kah! kah! berite yg tak kuar TV1-TV9

    Sari berita tak penting............
    Pahang Daily Online, sebuah portal berita yang popular, akan menfailkan saman malu balas berjumlah RM2 juta terhadap Mohd Saiful Azlan Bukhari kerana memfitnah dan menjejaskan kredibiliti laman itu.

    Seorang pengendali Pahang Daily memberitahu Suara Keadilan, saman berkenaan besar kemungkinan akan difailkan sebelum 15 Julai ini.

    Saiful sebelum ini memfailkan writ saman berjumlah RM2 juta ke atas penulis laman blog pahangdaily.blogspot.com kerana menyiarkan enam artikel bersabit aduan polisnya mendakwa kononnya beliau diliwat Anwar Ibrahim.

    Bagamaimanapun laporan Hospital Kuala Lumpur dan Hospital Pusrawi mendapati tidak ada bukti klinikal Saiful diliwat sebagaimana yang didakwanya.

    Pahang Daily Online sebelum ini mendakwa Saiful menderita akibat kemaluannya bernanah dan sukar untuk membuang air kecil dan besar selepas melakukan sumpah laknat atau mubahalah pada 15 Ogos 2008.

    “Saiful mengugut mahu menyaman kami tapi sehingga ini tidak ada apa-apa tindakan dari beliau untuk membuktikan Pahang daily Online telah memfitnah beliau,” kata pengendali laman itu yang tidak mahu namanya disiarkan buat masa ini.

    “Jika dia senyap dan tidak ada tindakan susulan. Ini bermakna apa yang kami dakwa adalah betul. Kalau Saiful yakin dia dipihak yang benar, kami cabar beliau supaya meneruskan usaha saman itu kami,” tambah beliau.

    “Sekarang kami pula mahu menyaman dia kerana dakwaan yang dia buat bahawa kami memfitnahnya adalah tidak benar. Kredibiliti kami sebagai sebuah portal berita yang berwibawa telah terjejas kerana tindakan beliau tersebut,” tegas pengendali Pahang Daily Online.
    sumber: Suara Keadilan

    BalasPadam

Terdapat ralat dalam alat ini